Despre noi

S.C. Electromen Srl. cu sediul in Carei a fost infiintata în 2007 si s-a specializat in proiectarea si executarea retelelor electrice. Insa intreprinderea primeste din ce in ce mai multe comenzi pentru construirea parcurilor de energie solara, odata cu accentuarea utilizarii energiei noi. 

Nu este intamplator, deoarece in ultima vreme am realizat numeroase astfel de parcuri, prin urmare am acumulat o experineța vasta in acest domeniu.

Printre lucrarile noastre de referința se afla parcul aflat in Capleni, cu capacitate de 1 megawat, cu o suprafața de 2,3 hectare, un parc de energie solara la Carei, in vecinatatea intreprinderii Continental, cu capacitate de 1 megawat, cu o suprafața de 2 hectare, parcul de pe acoperisul cladirii Membau din Carei, cu o capacitate de 60 kilowat, si un parc de energie solara construit pe acoperisul unui grajd din catunul din aproprierea municipiului Carei. Dar nu demult am finalizat o lucrare la Tasnad in cadrul careia am instalat o parte a elemenetelor solare pe acoperisul cladirii, iar cealalta parte pe sol.

S.C. Electromen dispune de experienta vasta si in functionarea si intretinerea parcurilor de energie solara. Sub coordonarea firmei noastre functioneaza parcul de energie solara cu capacitate de 5 megawat de la Doba, cu o suprafața de 18 hectare, precum si parcul de 8 hectare din Acas.

Electromen poate ajuta persoanele juridice si persoanele fizice care beneficiaza de finantarea programului Casa Verde in vederea utilizarii energiei inovatoare. Datorita experientei noastre vaste putem realiza cu usurinta și proiectele, si executarea.