Rólunk

A 2007-ben alakult,  nagykárolyi székhelyű Electromen Kft. villamoshálózatok tervezésére és kivitelezésére szakosodott. A vállalkozás viszont a megújuló energia kihasználására való igény fokozódásával egyre több napelempark építésére kap megbízást. Ez nem véletlen, hiszen az utóbbi időben egyre több ilyet valósítottunk meg, így nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen.

Referenciamunkáink között van a Kaplonyban található, 1 megawattos teljesítményű, 2,3 hektáron elterülő park, a Nagykárolyban, a Continental üzem szomszédságában felépített 1 megawattos teljesítményű, 2 hektáros napelempark, a nagykárolyi Membau épületének tetején található 60 kilowattos park, az egyik nagykároly-közeli tanya istállójának tetejére épített 60 kilowattos napelempark. De nemrég készültünk el egy tasnádi munkával, amelynek keretében a napelemek egy részét egy épület tetejére, a másik részét pedig a földre telepítettük.

A Electromen Kft. a napelemparkok működtetésében és karbantartásában is komoly tapasztalattal rendelkezik. A cégünk működteti a Szamosdobon található 5 megawattos teljesítményű, 18 hektáron elterülő napelemparkot és az Ákoson található 8 hektáros parkot is.

Az Electromen azoknak a magánszemélyeknek is segíteni tud, akik a Zöld Ház programban kapnak támogatást megújuló energia felhasználására. Nagy tapasztalatunknak köszönhetően a tervezést és a megvalósítást is könnyedén el tudjuk végezni.